juli living

Hållbara, ekonomiska hem

Bostadsbristen i de större, nordiska städerna har lett till ett utökat behov av kvalitativa hyresbostäder med en skälig hyra.

Juli Living är framtaget för invånare som är ute efter hållbara och ekonomiska bostäder att vara stolt över att kalla sitt hem – med enkel, digital tillgång till service och med möjligheten att hyra lägenheterna online.

Utformat att möta de boendes behov

Juli Livings koncept är utvecklat i samarbete med de boende och är anpassat för att underlätta en hållbar och bekväm livsstil, med en hög grad av digitala lösningar.

Lägenheterna hos Juli Living är inte bara enkla rum. Här finns tillgång till service i anslutning till bostaden och digitala verktyg som förenklar vardagen. Uthyrningsprocessen är helt digitaliserad i Finland och står inför att testas och implementeras även i Danmark. Efter inflyttning under 2021 kan de boende få hjälp och service löpande genom Juli Livings digitala servicekanaler.

Juli Living strävar efter att bli ett förstahandsval bland stadsbor genom att erbjuda kvalitativa bostäder, hög servicegrad och mycket värde för pengarna. Juli Living lanserades initialt i Finland och expanderar inom kort till Köpenhamn, Danmark.