UMEUS

Med utgångs­punkt i student­ernas behov

I flera huvudstäder och universitetsstäder råder en utbredd brist på studentbostäder. Många befintliga bostadskomplex är nedslitna och daterade, samtidigt som de nybyggda sällan utformats för att främja gemenskap. Något många studenter själva efterfrågar.

Efter gedigen research om studenternas preferenser, har UMEUS studentbostäder utvecklats med hemtrevliga, designade rum och gott om gemensamma ytor för umgänge.

EN Ny generation studentbostäder

Vår ambition är att göra UMEUS till studenternas förstahandsval genom att erbjuda bostäder som ger förutsättningar för ett ultimat studentliv. Baserat på research och data kring studenternas önskemål, har UMEUS utvecklats i samarbete med den välrenommerade arkitektfirman Henning Larsen och andra specialiserade partners.

Fastigheterna inrymmer skräddarsydda och möblerade rum, samt gemensamma ytor såsom gym, studiezoner, lounger, café och tvättstuga. Målsättningen med konceptet är att underlätta ett aktivt och socialt studentliv med centralt belägna och bekväma bostäder som håller hög servicegrad.